Ibiza Sensations
2 July 2017


Ibiza Sensations komt naar Nederland !!


Je hoeft niet midden in de nacht je bed uit voor de ochtendvlucht, want om Ibiza te ervaren stap je op 2 juli gewoon, heel relaxed, in de auto naar Bloemendaal. Die zondag ruilt DJ legende Luis del Villar zijn uitzicht op Es Vedra in voor de Noordzee, en voorziet Beachclub Fuel van zijn wereldberoemde mix van house, tech en deep-house tijdens Ibiza Sensations. Zij mogen dan Ses Salines en Talamanca hebben, wij brengen de Ibiza vibes op het strand van Bloemendaal aan zee!


Deze waanzinnige artiesten brengen de echte Ibiza Deephouse naar Beach Club Fuel

 

Nog altijd is Ibiza hét party eiland bij uitstek – met haar wilde nachten, luxe karakter, prachtige natuur en eindeloze zonsondergangen ademt het eiland in de Balearen een magische sfeer. Dat je geen 2000 kilometer hoeft te reizen om ervan te genieten bewijst PT Events op 2 juli. De organisatie nodigt Luis del Villar uit, al 30 jaar een DJ sensatie en perfecte vertaler van de luxueuze, geraffineerde Ibiza house sound. Zijn ‘Ibiza Sensations’  Beach partys & Podcast, waar dit club concept op is gebaseerd, heeft wereldwijd al ruim 22 miljoen keer gedownload en heeft 100K volgers en geen bezoekje aan Ibiza is compleet zonder een del Villar set bij te wonen. Luister zijn podcast via de link.. Dit keer laat hij Ushuaia, Pacha, Ocean Beach en Bora-Bora achter zich en voegt een vleugje Ibiza toe aan Beachclub Fuel. Samen met must-hear DJ talent Dubyard en de therapeutische, energetische klanken die Nykko Energy voortbrengt, zorgt del Villar voor een diepe, muzikale ervaring die je even helemaal wegvoert….naar een bijzonder eiland hier ver vandaan. 
Preparty & BarBeQue


Vanaf 15.00u organiseren we een kleine borrel in het lounge gedeelte van Fuel, met lekkere cocktails, gezellige achtergrond muziek en voor diegene die het leuk vinden hebben we een heerlijke BBQ waar je via onderstaande link een ticket voor kan kopen.. De dj’s zullen om 17.00u van start gaan !  Voel jij je ook zo aangetrokken tot de betoverende sfeer van het Balearische eiland, kom dan  voor een echte ibiza vibe naar Bloemendaal. Koop hier jouw tickets voor €10,= , inclusief 2 muntjes.. Dat is nog eens waar voor je geld! Houd de Facebook Event pagina in de gaten voor alle updates en details.. 

 

Meer info op :

https://www.facebook.com/events/1979691048942559

Tickets

Flyers

REGISTER FOR FREE

OR LOGIN

Forgot your password?

Top