Grotesque Indoor Festival #300 - Mardi Gras
9 December 2017
2nd Phase
Adam Seller
Dano
Darren Porter
Fausto
Indecent Noise
Marco V
Mark Sherry
Renji
ReOrder
Sneijder
Santito
Spider
Standerwick
Super8 & Tab
Toyax
MC Da Silva


DOORSALE €45,=

Grotesque Indoor Festival #300 - Mardi Gras - Tickling your Senses..

Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven.


De durf om te blijven vernieuwen en de wilskracht om te blijven verbeteren. Het zijn de speerpunten van de organisatie achter het succesvolle Grotesque Indoor Festival. ,,Het leuke zit vaak in hele kleine, op het oog eenvoudige gebeurtenissen, maar al die kleine en toch opvallende momentjes maken de nacht memorabel", laat de organisatie weten. Veel verrassingen dus op het indoor festival!! Wat wel hetzelfde blijft is de locatie. 

 

Maassilo - Het festival gevoel: Festival Market, Silent Disco, Lounge, Circus Acts, Kunst & meer

De Maassilo is met haar mystieke karakter de ideale uitvalsbasis voor het Indoor Festival concept. Vorig jaar al heeft Grotesque de nadruk gelegd op een meer theatrale vorm van entertainment. ,,We nemen de positieve reacties van vorig jaar mee en gaan met nieuwe inspiratie weer een stapje verder. Acrobatiek, humor en sensatie zullen de boventoon voeren in de drie zalen, maar ook in de vele gangetjes, de festivalmarkt of de lounge! De organisatie zal wederom zorgen voor leuke party probs, maar je mag natuurlijk ook zelf al rekening houden met het thema. Met het carnavaleske Mardi Gras is werkelijk niets te gek! Of kom lekker als jezelf..