Roger Sanchez presents Undr the Radr
21 April 2017
Roger Sanchez
Kydus
Lucien Foort

Roger Sanchez presents Undr the Radr Night

Het New York’s Warehouse gevoel in Amsterdam


Amsterdam – Voor alle Nederlandse muziek liefhebbers die denken te weten wat echte kwaliteit house is, jullie zijn van harte uitgenodigd om onderdeel te zijn van Roger Sanchez’ Undr the Radr night in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.. De Amerikaanse legende, een van werelds grootste baanbrekende pioniers en productiefste house artiest allertijden komt naar Nederland gevlogen om jullie het oude rave gevoel te doen herleven in het Amsterdamse pakhuis met een New Yorks tintje. Met meer dan 30 jaar ervaring in de house scene is Roger Sanchez meer dan klaar om de boel wakker te schudden en te laten zien aan de Dutchies hoe het moet.. 

 

Gelanceerd in 2014, is het ‘Undr the Radr’ label is niet alleen de thuisbasis van Sanchez zijn eigen producties en remixen, maar het label staat ook altijd open voor de geluiden van nieuwe talenten en gerenommeerde collega's. In de afgelopen 3 jaar hebben de label Night’s hele volksstammen doen verplaatsen in de VS, ook in van Mexico, Oman, Italië, Costa Rica, Spanje en vele andere warme bestemmingen heeft hij de clubs doen laten schudden op hun fundamenten. Het wordt gehost door PT Events en vindt plaats op een van de meest opwindende locaties in Amsterdam en daarmee zal de ‘Undr the Radr’ Night op 21 april er zeker een zijn om te onthouden.


Naast een vlammend hete 4-uurs set van de S-man himself, zal Dutchman Lucien Foort en uit de Engeland komende Kydus naast Roger Sanchez achter de tafels staan voor een avond vullend programma.. Dit is jouw kans om aanwezig te zijn bij Roger’s speciale en exclusieve show in Nederland. Je maakt niet vaak mee dat deze man een dergelijk lange set neerzet in Nederland.. En je kunt er van uitgaan dat je een fantastische show te zien krijgt met mooie juweeltjes, bijzondere vondsten en muziek die je vanaf de dag erna wil horen..

 

Voor meer info, check de Facebook pagina of www.rogersanchezpresents.com en start alvast de pre-party!  


WAREHOUSE ELEMENTENSTRAAT | ELEMENTENSTRAAT 25 | AMSTERDAM

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top