Grotesque Indoor Festival - Spring Edition 2016
16 April 2016
John Askew
Bryan Kearney
Emma Hewitt
Jordan Suckley
RAM
Sneijder
Menno de Jong
Sied van Riel
Arctic Moon
Signum
Cold Blue
Daniel Skyver
Rhun
Faith Mark

6e Editie Grotesque Indoor Festival trekt weer volle zalen!

Nog een paar weken en dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van het Grotesque Indoor Festival. Zaterdag 16 april nadert en dus maken veel trouwe aanhangers zich al weer gereed voor een magisch avondje in de Central Studios Utrecht. De voorjaarseditie trekt ook dit jaar weer veel publiek, want inmiddels is 70% van de beschikbare tickets bij een enthousiaste eigenaar op de deurmat bezorgd. Buiten de persoonlijke attentiewaarde zorgen de hardtickets ook voor een snellere doorloop bij binnenkomst.


The Cast : Bryan Kearny - John Askew - Emma Hewitt

In Alphabetic order:
Arctic Moon – Cold Blue – Daniel Skyver – Faith Mark – Jordan Suckley – Menno de Jong – Ram – Rhun – Sied van Riel – Signum – Sneijder - Mc da Silva


VIP Uitverkocht - Online Munten, Toiletbandjes & laatste E-Tickets !

Sinds deze maand wordt er ook gretig gebruik gemaakt van het online aankopen van muntjes en toiletbandjes, deze zijn beide zover mogelijk in prijs gedaald en zullen op de avond op een speciaal uitgifte punt worden afgegeven.. Dit zal aanzienlijk sneller gaan, ook komen er extra kassapunten en komt er ook een extra bar bij om daar ook te zorgen voor een snellere service.. Check snel de ticketpagina op www.ptevents.nl  PT Events heeft alle stroeve aspecten van afgelopen editie onder de loep genomen en tracht naar een vloeiende avond voor iedereen.. En vanwege de tijd die langzaam tegen ons keert, en de post de post niet meer is, zijn er dan ook weer E-Tickets… Back to the Future..

The Show – Insane !

Muzikaal gezien ziet het programma er weer veelbelovend uit. Veelzijdige, Internationale topacts, zoals Bryan Kearney, John Askew, Jordan Suckley en in het bijzonder, Emma Hewitt LIVE! Maar ook helden van eigen bodem zoals RAM, Menno de Jong, Sied van Riel en Signum. Vanzelfsprekend haalt Grotesque weer alles uit de kast om ook visueel een geweldige show neer te zetten. Terugkijkend op de laatste edities zit dat wel goed en kun je ook in April weer een waanzinnig spektakel verwachten.

Heb jij jouw kaartje al? WIN dan een hotel arrangement voor 4 personen incl. LIMO vervoer !

Want alle kopers van een kaartje voor 30 maart zullen automatisch meedingen naar een hotel arrangement voor 4 personen met 2 kamers, late check uit, ontbijt èn LIMO vervoer naar de locatie. Maar ook de reis terug wordt natuurlijk geregeld.

Post deze afbeelding met JA… IK WIL… op de tijdlijn van het evenement op Facebook en tag 3 vrienden die jij mee zou nemen.. Ook hier wordt op 1 april een winnaar gekozen… Thanks for sharing…


Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top