Grotesque Indoor Festival 2021 - Wild Wild West
22 January 2022

Grotesque

John O’Callaghan
Johan Gielen
Sean Tyas
Richard Durand
Alex M.O.R.P.H.
Misja Helsloot
Artento Divini
Daniel Wanrooy
Jochen Miller
Adam Seller
MC Da Silva

Kings of Clubbing

Erick E
Renji
DJ Jean
Mc Maron Hill
Rene Amesz

Grotesque Indoor Festival 2021 wordt verplaatst !

Na ruim 6 weken van intensieve voorbereiding voor het Grotesque Indoor Festival 2021 viel helaas toch het doek voor ook de geplande editie van dit jaar.. Ondanks we af gingen op een maximaal bezocht evenement, heeft het helaas niet zo mogen zijn.. Maar niet getreurd, we gaan nu zeker niet weer een jaar wachten.. 

We hebben gelijk gekeken naar andere data.. Nu is het zo dat de Maassilo in normale omstandigheden al een bijzonder volle agenda heeft maar aangezien er een hoop 'inhaal' events zijn, zijn de opties echt schaars.. We zijn in overleg met alle partijen tot een eerste optie gekomen van 22 januari 2022.. Dit is geen ideale datum en we weten ook niet of de overheid op dat moment al een plan van aanpak heeft voor toegang tot commerciele evenementen, in de vorm van 1-Grotesque, 2-Grotesque of 3-Grotesque.. 

Een 2e optie staat nu op 9 april 2022 en de kans bestaat dat er in de komende weken meer data in february of maart beschikbaar komen, het zij wanneer andere partijen hun event uitstellen of annuleren.. Dit is een kwestie van afwachten.. Maar dat het Grotesque Indoor Festival (2021) plaats gaat vinden in de eerste maanden van 2022 lijkt toch wel zeker.. 

Refunds Tickets

Ook voor nu krijgen jullie de mogelijkheid een refund aan te vragen, echter gaan we met de refund van de voor 11 december aangekochte tickets pas van start in het nieuwe jaar.. We zorgen er nu eerst voor dat de tickets die aangekocht zijn voor de editie van 2020 wordt uitgevoerd deze maand, zoals afgesproken.. 

Aangezien we nog niet 100% zeker weten wanneer we deze editie kunnen 'inhalen' zou ik jullie willen vragen even geduld te hebben en pas een refund aan te vragen wanneer er meer duidelijk is en jullie hier begin january een email voor/over krijgen.. Door de huidige chaos in de regelgeving is het ook voor ons onoverzichtelijk geworden met alle verschillende type tickets.. Dit wordt nu eerst allemaal uitgewerkt.. Alvast bedankt voor jullie begrip..

Ondanks alle beperkingen de komende weken wensen wij jullie heerlijke en liefdevolle feestdagen en blijf een beetje lief voor elkaar.. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grotesque Indoor Festival 2021 goes Wild !

Het voelt inmiddels als een eeuw geleden dat we met elkaar in de Maassilo stonden te dansen tijdens de Flower Power editie van GIF 2019.. Maar wat een mooie, kleurrijke editie was dit.. Met een vooruitziende blik hadden we al besloten om in 2020 een dag editie te gaan doen.. Maar ja, 2020 is niet geworden wat we er allemaal van hadden gehoopt.. Nu afgelopen week bekend is geworden dat we tot 75% vulling kunnen in de Maassilo, geeft dit ons hèt vertrouwen om er 200% voor te gaan om met het ‘Wild Wild West’ thema weer een editie neer te zetten die jullie lang bij zal blijven.. 

Het tienjarig jubileum van Grotesque kreeg extra kleur dankzij het Flower Power thema. Nog niet eerder deed het publiek en masse zijn best om het festival in te kleuren. Overal zag je vrolijke brillen, grappige pruiken of kleurrijke kleding, gerelateerd aan het thema. Een groot succes dus. De leuke reacties van het publiek hebben echt een heel fijn signaal afgegeven. Overal heerste een bijzonder enthousiaste sfeer, zoals deze in december hoort te zijn! Dus doe eens gek en wild en doe wat origineels met het thema komende editie.. 

De Line Up

Trance Area’s: John O’Callaghan – Johan Gielen – Sean Tyas – Richard Durand – Alex M.O.R.P.H – Daniel Wanrooy – Misja Helsloot – Artento Divini – Jochen Miller – Xijaro & Pitch – Mc da Silva

Kings of Clubbing Area: Roog b2b Erick E – Rene Amesz – Dj Jean ft Mc Maron Hill – Mess – Maus 

More to be announced

Blijf op de hoogte !

Meld je aan via de Facebook Eventpage en blijf op de hoogte van alle updates omtrent het event.. 

Belangrijke informatie omtrent de ticketverkoop

We hadden in het vorig bericht al aangegeven dat we de tickets in 3 fases gaan verkopen, gezien de versoepelingen gaan we van start met Fase 2 en zoals het er nu uitziet zal het hier dan ook bij blijven.. We gaan er vanuit dat een 100% vulling voorlopig geen optie zal zijn.

Tickets zijn € 61,= | Verkrijgbaar via deze link 

Bezoekers die al een Loyal Fan of een Earlybird ticket hebben dienen een add-on te kopen van € 12,= | Verkrijgbaar via deze link

Alle kaartkopers die een ticket hebben gekocht voor € 70,= of een add-on van € 21,= krijgen in de week voor het event een voucher voor 3 tokens.

Mocht het van toepassing zijn dat we minder mensen kwijt kunnen, geldt deze regel, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.. 


Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top