Grotesque Indoor Festival 2021 - Wild Wild West
11 December 2021

Grotesque Indoor Festival 2021 goes Wild !

Het voelt inmiddels als een eeuw geleden dat we met elkaar in de Maassilo stonden te dansen tijdens de Flower Power editie van GIF 2019.. Maar wat een mooie, kleurrijke editie was dit.. Met een vooruitziende blik hadden we al besloten om in 2020 een dag editie te gaan doen.. Maar ja, 2020 is niet geworden wat we er allemaal van hadden gehoopt.. Nu afgelopen week bekend is geworden dat we tot 75% vulling kunnen in de Maassilo, geeft dit ons hèt vertrouwen om er 200% voor te gaan om met het ‘Wild Wild West’ thema weer een editie neer te zetten die jullie lang bij zal blijven.. 

Het tienjarig jubileum van Grotesque kreeg extra kleur dankzij het Flower Power thema. Nog niet eerder deed het publiek en masse zijn best om het festival in te kleuren. Overal zag je vrolijke brillen, grappige pruiken of kleurrijke kleding, gerelateerd aan het thema. Een groot succes dus. De leuke reacties van het publiek hebben echt een heel fijn signaal afgegeven. Overal heerste een bijzonder enthousiaste sfeer, zoals deze in december hoort te zijn! Dus doe eens gek en wild en doe wat origineels met het thema komende editie.. 

De Line Up

Trance Area’s: John O’Callaghan – Johan Gielen – Sean Tyas – Richard Durand – Alex M.O.R.P.H – Daniel Wanrooy – Misja Helsloot – Artento Divini – Jochen Miller – Xijaro & Pitch – Mc da Silva

Kings of Clubbing Area: Roog b2b Erick E – Rene Amesz – Dj Jean ft Mc Maron Hill – Mess – Maus 

More to be announced

Blijf op de hoogte !

Meld je aan via de Facebook Eventpage en blijf op de hoogte van alle updates omtrent het event.. 

Belangrijke informatie omtrent de ticketverkoop

We hadden in het vorig bericht al aangegeven dat we de tickets in 3 fases gaan verkopen, gezien de versoepelingen gaan we van start met Fase 2 en zoals het er nu uitziet zal het hier dan ook bij blijven.. We gaan er vanuit dat een 100% vulling voorlopig geen optie zal zijn.

Tickets zijn € 61,= | Verkrijgbaar via deze link 

Bezoekers die al een Loyal Fan of een Earlybird ticket hebben dienen een add-on te kopen van € 12,= | Verkrijgbaar via deze link

Alle kaartkopers die een ticket hebben gekocht voor € 70,= of een add-on van € 21,= krijgen in de week voor het event een voucher voor 3 tokens.

Mocht het van toepassing zijn dat we minder mensen kwijt kunnen, geldt deze regel, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.. 


WIN met de Wild Wild West Grotesque Loterij

Om op een leuke manier toch het pittige jaar 2020 wat te verlichten organiseren wij een kleine loterij voor de gasten van Grotesque.. Lootjes kosten €5,= incl fee.. En beschikbaar in de ticketshop. Te winnen is:

2x2 All Day Backstage Passes incl gratis drinken

Vervoer per Limousine samen met 6 vrienden

Meet & Greets met alle artiesten

Free tickets voor GIF2022 of een van de andere toekomstige events

Grotesque Merchandise Pakket


Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top