Grotesque Indoor Festival 2022 - Back to the 80's
10 December 2022
Johan Gielen
Mark Sherry
FactorB
Marco V
Fisherman
XiJaro&Pitch
D72
TEKNO
Madwave
Artento Divini
Davey Asprey
Hel:sløwed
Adam Seller
Sok
Roimer
Tulz
Han Beukers
Kenny O
Roog
DJ Jean
Mc Maron Hill
Spider
Renji
Maus
Des Santos
LaNikki

Back to the 80’s met het Grotesque Indoor Festival 2022

Het Grotesuqe Indoor Festival strijkt in december neer in de Rotterdamse Maashaven voor de officiële editie van 2022. Met ‘Back to the 80’s’ in de aankondiging heeft het team weer een zeer vermakelijk thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren!

Twee Indoor Festivals van het vermakelijke Grotesque in één jaar! Hoe leuk is dat!? Nauwelijks bekomen van het verplaatste event in april is men bij Grotesque alweer druk geweest met de organisatie van de december-editie. Het geeft een ongelofelijk fijn gevoel te kunnen vermelden dat de ‘blind’ ticketsale die afgelopen week plaats vond binnen 1 dag uitverkocht was en dat de ‘early birds’ op dit moment ook gretig aftrek vinden ondanks er nog geen line up bekend is gemaakt. Dit belooft wat ! 

Back to the 80’s

Een heerlijk thema, naar wij dachten. Kijkend naar de gemiddelde leeftijd van de Grotesque aanhang heeft bijna iedereen dit heerlijke decennium meegemaakt en dus zou de creativiteit om iets met dit thema te doen eenvoudig op te wekken moeten zijn. ,,We merken de laatste jaren dat mensen het thema steeds leuker vinden en er elke editie meer mee doen. Het leuke van zo’n thema is dat het de bezoekers op een leuke manier verbindt en de fun-factor vergroot ! Dat gegeven is volgens mij het fundament van een gezellige avond”, aldus Patrick van Grotesque.   

DayTime Festival

Na alle positieve reacties op de afgelopen editie houden we vast aan het daytime festival. De deuren zullen om 15.00u opengaan en de laatste dj zal om 2.00u zijn laatste plaat draaien. Lekker op tijd thuis en de zondag vrij om lekker na te genieten of nog even bij je schoonmoeder langs ;) Up to you!

 

Grotesque Stage

Johan Gielen – Factor B – Xijaro & Pitch – Tekno b2b D72 – Madwave – Artento Divini b2b Dave Asprey – Hel:sløwed – Adam Seller

Beat Fabrique
Mark Sherry – Marco V – Fisherman – SOK b2b Roimer – Han Beukers b2b Kenny O – Tulz

Kings of Clubbing

Roog – Dj Jean – Spider - Renji – Maus – Santito – La Nikki – Des Santos

Tickets

Zoals vermeld bevinden we ons op dit moment in de ‘earlybird’ fase. Op dit moment koop je dus een ticket voor €41,50 Wees er wel snel bij, want deze voorraad is beperkt en, ja we vallen in herhaling, ze gaan snel.

We kijken er ongelofelijk naar uit om jullie weer een memorabel feest voor te schotelen. Denk alvast na over de dresscode/thematiek Back to the 80’s en laat de voorpret maar beginnen.

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top