Grotesque Indoor Festival 3.0 - Restyled
10 December 2016
John O’Callaghan
Sean Tyas
Vini Vici
Mark Sixma
RAM
Alex M.O.R.P.H.
Richard Durand
Mark Sherry
Alex Di Stefano
Ruben de Ronde
James Dymond
Stephen Kirkwood
Dimension
UCast
Amir Hussain
Lucien Foort
Erick E
TFX Live
MC Da Silva

Grotesque Indoor Festival #250 – Grotesque brengt het festival gevoel naar de Maassilo

Op veler verzoek keert op zaterdag 10 december het paradepaardje van PT Events terug naar de geliefde Maassilo in Rotterdam: Grotesque Indoor Festival #250! Na een uitverkochte 2015 editie in Utrecht, maakt Grotesque zich op om 2016 in stijl af te sluiten in 010 - en het echte festival gevoel mee naar binnen te nemen. Met maar liefst 3 area’s, een nieuw geluidssysteem, een diverse line-up die de meest toegewijde trance, techno en house fans zal behagen én een groot aanbod aan verrassend entertainment, nodigt Grotesque Indoor Festival #250 iedereen uit om keihard te komen genieten.

Grotesque keert terug naar Maassilo – Parkeerplaatsen

Met een nieuw en verfijnd geluidssysteem keert Grotesque met veel plezier terug naar de Maassilo. Met haar onmiskenbare, industriële karakter, centrale ligging in Rotterdam én voldoende ruimte om alles te doen wat PT Events voor deze editie in de planning heeft, was het voor de organisatie een logische keuze om 2016 af te sluiten in de prachtige, mysterieuze graanfabriek. Aangezien parkeren nog wel eens een probleem kan zijn bij de locatie, heeft de organisatie een parkeergelegenheid geregeld waar je voor slechts 10 euro onder toezicht kan parkeren, al is het maar 5 minuten lopen van de locatie, voor pendelbussen is gezorgd.

Area 1 & 2: Grotesque - met het beste in Trance

Bekend om haar toonaangevende line-ups, heeft Grotesque ook dit keer alles eraan gedaan om er nóg een schepje bovenop te doen. Trance grootheden als John O’Callaghan, Sean Tyas, Vini Vici, Mark Sixma en RAM. staan, verspreid over 2 dubbeldikke area’s, naast rising talents als Dimension, Ucast, en Stephen Kirkwood. En dan nog is de line-up nog niet compleet. Een rij namen die op 10 december niet alleen de Maassilo op haar grondvesten zal doen schudden, maar waarvan haar muzikale impact nog ver na dato zal worden herinnert.

Area 3: Hosted by Lucien Foort & Friends - met het beste in house, tech-house en techno

Met deze editie groeit Grotesque vooral de breedte in. Met een derde area, gehost door de Rotterdamse house held Lucien Foort, zal Grotesque Indoor Festival 250 ook een tempel bieden aan house, tech-house en techno liefhebbers. Met namen als Lucien Foort,  Erick E en nog meer artiesten die zullen worden toegevoegd, belooft het een feest aan muzikale diversiteit te worden.

Het festival gevoel: Festival Market, Silent Disco, Lounge, Art, Theater & meer

Van marktkraampjes en circus acts tot straattheater, waarzeggers en kunst aan de muur, aan entertainment is tijdens Grotesque Indoor Festival geen gebrek. Doe een make-over in de Beauty Salon, ga los in de Silent Disco, strijk neer voor een hapje in de foodcourt of kom tot rust in de indrukwekkende lounge area. Met het thema 'Indoor Festival' en een dresscode 'White-Fluor-Disco' wordt het een hedendaagse trip naar de beroemde, illegale warenhuis raves van vroeger – maar dan met het festival gevoel van de toekomst. Een bijzonder feest die de bezoeker niet snel zal vergeten.

Kortom Grotesque Indoor Festival 3.0 is AAN.

Tickets – Premium Tickets – Parking

Regular                € 45

Late Premium    € 62.50 

Parking Ticket   €10,=

Bekijk hier het Premium Pack

Koop je kaarten via www.ptevents.nl

Houd onze Eventpage op Facebook in de gaten voor nog meer interessante nieuwsitems..

John O’Callaghan | Sean Tyas | Vini Vici | Mark Sixma | RAM | Alex M.O.R.P.H. | Richard Durand
Mark Sherry b2b Alex Di Stefano | Ruben de Ronde | James Dymond | Stephen Kirkwood | Allen Watts | Amir Hussain | U Cast | MC da Silva

Lucien Foort – Erick E – TFX Live, Simun, Jasper Clash, Illfort Grantz, Apotheque b2b BoldMoves, Lorenzo Foort

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top