Grotesque Indoor Festival #400 - Flower Power
14 December 2019

Grotesque Area

Giuseppe Ottaviani
Mark Sherry
Marco V
ReOrder
Daniel Wanrooy
Artento Divini
VirtuEthics

Kings of Clubbing

HouseQuake
DJ Jean
Rene Amesz
Renji
Des Santos
Santito
Cor Forman & Tony da Groove

BeatFabrique Area

Misja Helsloot
Johan Gielen
Signum
Proteus
Fausto
Toyax

Flower Power op het jubilerende Grotesque Indoor Festival


Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten! 


Jubileumeditie Grotesque – Volledige line-up is bekend!

De afgelopen 10 jaar van Grotesque zijn voorbijgevlogen. De bijna 50 edities in binnen- en buitenland hebben indruk gemaakt en een grote groep liefhebbers bijeengebracht. Binnen de muren van de Rotterdamse Maassilo regisseert Grotesque met een kritisch oog voor detail en een duidelijke visie, gericht op de totaalbeleving. Met al haar ervaring weet de organisatie wel waar de mensen vandaag de dag voor naar het Indoor Festival komen. “Wij willen dat het vermaak in iedere hoek van de Maassilo zichtbaar is en dat brengen we met originele en grappige acts op gang”. De jubileumeditie krijgt extra glans met nog meer entertainment, een thematisch kleurenspectrum in de licht- en lasershows en tal van leuke kraampjes op de traditionele festivalmarkt.

Drie area’s met veelzijdige topacts! 

Grotesque vult de grootste zaal dit jaar met zeer gevarieerde top acts. Zo zal Giuseppe Ottaviani zal met zijn populaire Live 2.0 set aantreden. Mark Sherry toert dit jaar met zijn “Confirm Humanity” album en ze we zijn superblij ook hem te kunnen presenteren. En wat te denken van Hollands trots, Marco V? Het moge duidelijk zijn. De Grotesque stage zal boeien van de eerste tot de laatste beat! Hieronder de volledige line-up: