Grotesque Indoor Festival #400 - Flower Power
14 December 2019

Grotesque Indoor Festival #400 – A Flower Power Revival

Met een palet aan 21e-eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.


Ken je klassiekers – Energieke classics in de BeatFabrique

Geen gele hesjes, maar groen-oranje outfits met bloemmotief zullen het industriële karakter van de oude graanfabriek ongetwijfeld doen opleven. Met dit inspirerende thema doet de organisatie weer een aanzet de bezoekers op alle fronten mee te nemen in een historische beleving. Met Flower Power gaat Grotesque terug in de tijd en daar is ook over nagedacht in de programmering. De derde zaal van de Maassilo wordt gehost door BeatFabrique. Die-hards van het eerste uur weten dan meteen wat zich daar gaat afspelen. Hardtrance & hardhouse uit de zero’s met optredens van legendarische artiesten zoals Proteus, en Fausto.


Veelzijdige top acts sieren de main stage

De main stage zal met een Trance gerelateerde programmering weer uitblinken en de trouwe kern van Grotesque bezoekers zonder problemen in vervoering brengen. Wel is nagedacht over een uiterst gevarieerde line-up met onder andere Giuseppe Ottaviani, Marco V en Mark Sherry.


The Return of The Kings

Vanzelfsprekend wordt een poging gedaan het succes van de “Kings of Clubbing” area te prolongeren. De clubzaal transformeerde vorig jaar tot een broeierige lichtfabriek met veel goedlachse bezoekers wat leidde tot een flamboyante ambiance. Precies wat het Indoor Festival goed kon gebruiken, sfeer in alle hoeken van de Maassilo.


Tickets & Info

De earlybird tickets zijn al bijna uitverkocht ! Nog iets meer dan 100 beschikbaar.. Wil jij voor de laagst mogelijke prijs een ticket kopen, schakel dan snel ! Koop ze nu voor €34,= (ex fee)

Goedkoper zullen ze niet worden. Ook doet Grotesque niet aan mee aan de gratis ticket services die inmiddels bij iedereen bekend zijn. 

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top