Grotesque invites DJ Jean's Madhouse
4 May 2019

Grotesque

Menno de Jong
David Gravell
Arctic Moon
Kris O'Neil
MC Da Silva
MORE TO BE ANNOUNCED

Madhouse

Erick E
Spider
DJ Jean
Block&Crown
Mark van Dale
Eric van Kleef
Mc Maron Hill


Vier de vrijheid samen met vrienden op het Freedom Festival!

Zaterdag 4 mei haakt Grotesque Events in op een flinke leegte in de partyagenda. Juist daarom leek het organisator PT Events leuk om in de Utrechtse Central Studios onder de vlag van Grotesque invites een te gek vrijheidsfestival te organiseren in een samenwerking met DJ Jean’s Madhouse ! En zo geschiedt het, twee zalen, twee totaal verschillende dingetjes; prettig gecombineerd. De ultieme vrijheid is de vrijheid van keuze!


Gekkenhuis met Madhouse:

Het mag duidelijk zijn, PT Events heeft de kaarten goed geschud en is zeer blij met het aantrekken van de veelzijdige Madhouse formule. Niemand die onbekend is met de legendarische IT-sound van Dj Jean. Block&Crown bouwden naam en faam met meesterlijke reworks van de grootste discokrakers. En alles wat deze line-up nog interessanter maakt volgt uit de rijke clubhistorie van Erick E en Mark van Dale. Voeg daar de populaire Spider en Eric van Kleef aan toe en je weet dat het muzikaal wel snor zit de 4e. Het is te makkelijk om te zeggen dat ‘dit echt een gekkenhuis gaat worden’. Nee, dat gaan we niet zeggen! We herinneren je liever even aan de supersfeervolle Kings of Clubbing area in de Maassilo afgelopen december. Wie daar bij was, weet voldoende. Het was gekkenhuis.


Madhouse Lineup

Dj Jean – Block&Crown – Erick E – Mark van Dale – Spider – Eric van Kleef – Mc Maron Hill – Mc Iceman

Grotesque Area:

Dat Grotesque garant staat voor een avondje kneitergoede Trance is geen nieuws. Het wordt pas verrassend als blijkt dat de Zuid Hollandse organisatie de stoute schoenen aantrekt om een avondje te flirten met de pompende beatmachine van Madhouse. Onvoorspelbare stapavonden blijken vaak de leukste te zijn. Aan de zijde van Grotesque staat in ieder geval een veelzijdige programmering voor je klaar. Naast de Nederlanders Menno de Jong en David Gravell, vliegt Kris O'Neil over vanuit Denemarken om deze geweldige avond te openen en vanuit Polen hebben we Arctic Moon om de nacht af te sluiten. De Internationale headliner wordt eind april bekend gemaakt..  

Ben jij ‘Pure Trance’? Dan is zaterdag 4 mei een mooi moment om te vieren dat je dat zelf hebt mogen beslissen!