G R O T E S Q U E - M U S I C N I G H T
17 June 2017
Alex M.O.R.P.H.
Coming Soon
Arctic Moon
Artento Divini
Marc den Heijer
MC Stretch

We tellen af naar Grotesque Music Night in Amsterdam
Zaterdag 17 juni in Warehouse Elementenstraat


Amsterdam - Met slechts 1 maand te gaan, komt de veelbelovende Grotesque Music Night in de Warehouse Elementenstraat, Amsterdam, snel dichterbij. Nu het festival seizoen is afgetrapt, maar de zonnige lente nog ver te zoeken is, zorgen wij ervoor dat je hoog en droog zit, met een nachtlang los gaan in één van de tofste, industriële venues van Amsterdam. Op 17 juni wachten Alex M.O.R.P.H., Coming Soon, Arctic Moon, Artento Divini en Marc den Heijer je op. Tijd voor een kleine countdown!  

THE WAREHOUSE

Die nacht brengt Grotesque een ode aan de oldskool rave parties van vroeger, in één van de eerste dance clubs uit de 90’er jaren. We duiken diep in het underground gevoel, en gaan proberen die legendarische Multigroove feesten van 25 jaar terug te doen herleven. Het gebeurde destijds allemaal in de Warehouse Elementenstraat – en staat ook in 2017 opnieuw te gebeuren.


Alex M.O.R.P.H. - De uit Duitsland komende Alex Morph heeft weinig introductie nodig, al meer dan eens heeft hij zijn muzikale kwaliteiten ingezet op Grotesque in de afgelopen 8 jaar.. Met zijn melodieuze muziek weet hij telkens weer de aandacht van het publiek te pakken.. Voor een indruk van zijn muziek, check de Alex Morph Soundcloud voor een aantal leuke mixen.

Coming Soon - Nog iets minder bekend in NL, maar zeker een sterke aanvulling in de line-up, het uit Israel komende psytrance duo Coming Soon.. Voor diegene die ze in Februari op ASOT gehoord hebben zal het meer dan duidelijk zijn. Voor diegene die hun muziek nog niet kennen.. Check de Coming Soon Soundcloud.

Arctic Moon - De uit Polen afkomstige Arctic Moon is van de meest actiefste producers uit de Trance scene, al vanaf zeer jonge leeftijd produceerde hij in de laatste 10 jaar ontelbare tracks, veelal uplifting trance. Ook bij het Grotesque Music label bracht hij al eerder muziek uit.. Ook hier een link naar de Soundcloud van Arctic Moon


Artento Divini - In de eerste jaren was hij naast Ram een resident bij Grotesque, na enige tijd in de studio is hij weer terug in de trance scene en we zijn daarom blij hem weer te kunnen presenteren op ons event.. Wil je weten waar hij nu mee bezig is via de Artento Divini Soundcloud.

Marc den Heijer - De uit Den Haag komende Marc den Heijer draait inmiddels ook al een tijdje mee in de EDM. Sinds 2006 al een actieve dj/producer die de laatste jaren zijn passie heeft gevonden in de Trance.. Luister zijn muziek op zijn Soundcloud

Mc Stretch – Deze Engelse Nederlander begon zijn carrière als MC bij Tiësto in 2003 en is sindsdien de hele wereld al over geweest, heeft alle grote festivals op z’n naam staan.. Hij weet als geen ander hoe je als MC het publiek mee trekt in de beleving van de muziek..

TICKET INFO

Tickets zijn hier verkrijgbaar, de laatste kaarten voor €26,50 worden op dit moment verkocht. Daarna gaat de prijs naar €29,50 check alle info op de website: https://ptevents.nl.

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top