G R O T E S Q U E - M U S I C N I G H T
17 June 2017
Alex M.O.R.P.H.
Coming Soon
Arctic Moon
Artento Divini
Marc den Heijer
MC Stretch

Grotesque maakt statement tegen Donald Trump

Dat Grotesque maatschappelijk betrokken is, was al bekend. De organisatie gaat nu zelfs een stapje verder met een Grotesque statement naar President Donald Trump. Het herzien van de Amerikaanse deelname aan het klimaatakkoord van Parijs heeft louter negatieve reacties. Grotesque draagt graag haar steentje bij aan een schonere wereld en heeft besloten Grotesque Music Night op 17 juni a.s. in een groener daglicht te plaatsen. Lees de laatste ontwikkelingen in dit bericht!


 

Grotesque verplaatst Music Night naar groene locatie op het water!!

“Eigenlijk alles wat Trump doet, staat haaks op onze kijk op de wereld. Grotesque maakt vaak gebruik van CO2 jets in de zaal.  Om op ludieke wijze een statement te maken naar kamp Trump, hebben we de CO2jets afbesteld voor deze editie”. En in tegenstelling tot Trump, luistert Patrick van PT Events, wel naar zijn volgers en hun wensen: “ Zo hebben we dus besloten om het evenement te verplaatsen naar een meer open en zomerse locatie, te weten de Undercurrent in Amsterdam. Deze drijvende club met terras op het IJ in Amsterdam Noord, biedt een prachtig zicht over het IJ en de auto kan gratis voor de deur geparkeerd worden.
 

Sunny Grotesque green cocktails & drinks

In geval van mooi weer, zal er op het drijvende terras een Grotesque Music Night  openingsborrel zijn met heerlijke zomerse cocktails en uitzicht op de ondergaande zon, waarbij alle vroege vogels de eerste  ‘groene’  cocktail van Grotesque geserveerd zullen krijgen. Maar niets zo onvoorspelbaar als het weer, hou daarom de eventpage op Facebook of de website van PT Events in de gaten voor de laatste borrel-update en volg ons op Twitter op #Grotesque_Music. Misschien dat we hier dan toch nòg wel 1 overeenkomst met Trump hebben: Anno 2017 uit je actuele informatie natuurlijk via Twitter :) #wedocare ????

LINE UP : Alex M.O.R.P.H. – Coming Soon – Arctic Moon – Artento Divini – Marc den Heijer – Mc Stretch
 

TICKET INFO

Tickets zijn hier verkrijgbaar…. Check alle info op de website: https://ptevents.nl.

Deurprijs €30,=

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top