G R O T E S Q U E - M U S I C N I G H T
22 April 2017
Solarstone
RAM
David Gravell
Arctic Moon
Darren Porter
Ciaran McAuley
MC Stretch

OP 22 APRIL GROTESQUE GOES UNDERGROUND MET MUSIC NIGHT – WAREHOUSE EDITION

 

Grotesque gaat terug naar de roots van de Amsterdamse dance scene.

 

Amsterdam - Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene. Grotesque brengt met haar Music Night een ode aan de raves van vroeger, door terug te keren naar het échte underground gevoel, waarin de muziek centraal staat. Met lange sets en een uitdagende line-up in de industriële setting van Warehouse Elementenstraat, staat Grotesque bezoekers wederom een ijzersterke editie te wachten.

 

Het Indoor Festival 250 in de Maassilo van afgelopen december, dat bij de Partyscene Festivalchart Awards tot nummer 2 festival van de Benelux werd verkozen, zit nog vers in het geheugen. Maar Grotesque kijkt graag vooruit en is al druk bezig met de voorbereidingen van de Music Night. Werd er bij Indoor Festival 250 alles uit de kast getrokken qua entertainment en show, bij de Music Night ligt de nadruk geheel op de muziekbeleving – net als de Amsterdamse dance raves van twintig jaar terug.

Registration GIF#300

*** Registreer je nu voor de exclusieve en gelimiteerde voor verkoop voor het Grotesque Indoor Festival #300 op 9 december 2017.. Middels deze voor registratie kun jij straks gebruik maken van het unieke aanbod van Grotesque.. Registreren doe je via deze link ***


Warehouse Elementenstraat Amsterdam


Met sets van minimaal 1,5 uur per DJ, is de line-up een weloverwogen mix van DJ’s uit de trance en progressive scene. Naast een world-exclusive b2b set van uplifting trance helden Arctic Moon & Darren Porter, vind je bij Music Night ook Solarstone, RAM, David Gravell, Ciaran McAuley en MC Stretch op het podium. Op zaterdag 22 april, van 21.00 – 05.00, zoekt Grotesque samen met deze DJ’s een stukje dance geschiedenis op.

Earlybird tickets zijn hier voor €26,50 verkrijgbaar. (max 250) Voor meer info en nieuws, check https://ptevents.nl.

 

Solarstone | Ram | David Gravell | Arctic Moon b2b Darren Porter | Carian McAuley | Mc Stretch |

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top