R I E L I S M E - 2nd Anniversary & Sied's Birthday
12 May 2017
Sied van Riel
Arnej
BLR
James Kiedis
Misja Helsloot
ReOrder

We tellen af naar Sied van Riel presents RIELISM NIGHT
Een dik verjaardagsfeestje op vrijdag 12 mei in Panama, Amsterdam


Sied van Riel ligt al een paar dagen woelend in bed – dat de grote man achter Rielism er zin in heeft is een understatement. Na maanden voorbereidingen voor het perfecte verjaardagsfeestje en de Rielism 4 release party, hebben we nog maar een paar dagen te gaan vóór zijn grote Rielism Night in Panama, Amsterdam, aftrapt. Tijd voor een countdown. Met guestmixes, de officiële timetable en een speciaal ticketaanbod voor iedereen die na Armin Only nog wil komen mee feesten – hup, hup, de tijd tikt door!

Guestmixes
Geen feestje zonder pre-party. En dus heeft Sied’s internationale DJ posse er ons van voorzien. James Kiedis, Misja Helsloot en uiteraard de Riel deal zelf, hebben allemaal een dikke warm-up set geüpload, om je alvast in de stemming te brengen. In de komende dagen zullen nog meer guestmixes online komen, dus hou de Rielism Soundcloud in de gaten.

After 01.00 Tickets

Voor iedereen die zijn avond bij Armin van Buuren’s Armin Only show begint en hem graag bij Sied’s Rielism Night wil aflsuiten hebben we een speciale actie. Bestel je nu één van de honderd speciale After 1 tickets, dan betaal je slechts €13,50. Tickets zijn aan de deur €25,= dus zorg dat je je nachtje feesten vooruit plant en scoor nu dat After 1 ticket op de website van PT Events..

Sied van Riel pres. Rielism 4

Tijdens deze Rielism Night vieren we niet alleen het 2de jaar toffe releases op het Rielism label, maar krijg je ook een voorproefje van de aanstaande Rielism 4 compilatie. Een dubbelaar met 95% gloednieuwe, exclusieve trance tracks, in de uplifting en tech-trance sound waar Rielism bekend om is. Inclusief 5 gloednieuwe originals en remixes, zal de veelbelovende tracklist van deze nieuwe Rielism wannahave binnenkort worden onthuld – evenals de officiële release datum. Houd in de gaten dus!

Timetable
Behoeft geen commentaar, toch? Je wilt gewoon geen minuut missen van deze Rielism Night, waar Sied samen met een rijtje internationale helden niet alleen de tweede verjaardag van het label viert, maar je ook warm laat lopen voor de aanstaande release van de Rielism 4 compilatie. Op 12 mei komen Canada, Groot-Brittannië, Slowakije en Nederland samen achter de decks, om je van de eerste beats tot zonsopkomst los te laten gaan.

21.00 - 22.30   BLR
22.30 - 23.30   Arnej
23.30 - 00.30   Sied van Riel
00.30 - 01.15   Sied van Riel b2b Leon Bolier (#BoRiel set)
01.15 - 02.00   Sied van Riel
02.00 - 03.00   ReOrder
03.00 - 04.00   Misja Helsloot
04.00 - 05.00   James Kiedis

Tickets voor Rielism Night in Panama, Amsterdam op 12 mei zijn hier verkrijgbaar. Voor meer info en nieuws, check Sied van Riel’s Facebook page

Tickets

Flyers

GRATIS AANMELDEN

OF LOGIN

Wachtwoord vergeten?

Top